Den Svarta Boken: Italiensk pastasås
19 maj 2013 av Tofflan
Ett inlägg i vilket Tofflan är lat och refererar till en gammal cookalong.
Intresset för mina eskapader med Den Svarta Boken tycks minst sagt ljummet. Så idag gläntar jag lite slött på den bara och hänvisar till
Tofflans cookalong #5

Här finns originalreceptet.
Här kan du läsa tidigare recept:
Fårost- och tomatsåslasagne
Pasta Tricolore
Inkokt lax
Friterad camembert
Fisk med rom
Inlagda soltorkade tomater
Påskbakelse
Västkustrulle
Bladspenat- och ostpasta
Födelsedagskrans
Oreganokyckling
Citronpasta med lax
Livet är kort. Jag står vid spisen. Och lagar Italiensk pastasås..
Gilla detta:
Gilla Laddar in …
Relaterade
Publicerat i Epikuréiskt, Personligt | Taggad Bladspenat- och ostpasta, Citronpasta med lax, cookalong, Den Svarta Boken, eskapader, fårost- och tomatsåslasagne, Födelsedagskrans, fisk med rom, friterad camembert, glänta, inkokt lax, Inlagda soltorkade tomater, ljummet intresse, oreganokyckling, originalrecept, Pasta Tricolore, påskbakelse, slö, spis, taliensk pastasås, Västkustrulle |