Det HÄR var en helt ny bekantskap och en rejäl smaksensation. Kombinationen syrligt bär – stark frukt. Björnbär- och chilimarmelad. Inköpt i vintras. Bortglömd tills idag. Fast det är ju fortfarande vinter, förstås…
Lisas marmelad på björnbär och chili var en riktig smaksensation.
Rekommenderas! Varmt! Och varmt blir det. Eller nej. Hett. Hett i käften i eftersmaken. Gott.
Livet är kort.
Det låter ju supergott! Nästan all frukt/bär + chili jag har smakat är gott – min favorit är rabarberchutney.
Jättegod kombo!!! Undrar om det finns fler spännande smaker i Lisas marmeladskafferi! 😛
Chili i godis är också gott, särskilt i choklad. Björnbär är gott men svårt att äta på grund av sina stora kärnor som fastnar överallt i munnen.
Har testat chili i choklad, men det var mörk choklad och det gillar inte jag. Det var faktiskt inte några kärnor i den här marmeladen, så testa! 🙂