Jag tänkte nästan starta en matblogg! Eller i alla fall göra en cookalong på middagen jag nyss har lagat till. Detta så att du kan se vilka mästerkock jag är och hur jag verkligen lyckas få med hela kostcirkeln i en middag. Men så inser jag att det inte behövs, att jag låter bilden tala för sig själv…
Hela kostcirkeln, eller hur?!
Nu tror jag att somliga blir väldigt imponerade av min kokkonst…
Haha, vi är nog ganska lika, jag har salta pinnar i stället för popcorn (och mellanöl, men det är en hårfin skillnad, inget att nämna ens egentligen), och till efterrätt lite rött…
Ha en skön helg i Himlen!
Kram!
He he, det låter som en fin tvårätters! Jag åt Lonkakolor till förrätt, popcorn till huvudrätt och belgiska sjöfrukter till dessert. 😛
Ha en skön helg du också och krya på dig!
Kram!
Några jordnötter vore bra komplement så du får i dig protein! Eller hur det nu var? 😯
Jag tog belgiska sjöfrukter och det är väl nötter i dem? 😉
Lonkaburken är ju helt underbar!
Köpt på Coop till jul, fylld med kolor, för 99 pix. Dyrt, men ja, jag gillade också burken!
Gott godis FÅR kosta! Burken kan du ju fylla igen och igen.
Ja jag är ju så rik… 😉
Hahaha! Du borde inte bara ha en matblogg, du borde ha ett matlagningsprogram! Eller en bok. 😀 Det är en konst att få till de perfekta popcornen!
Ja,jag har ju haft en del cookalonger här på bloggen. Kanske borde filma dem och lägga ut. Nåt produktionsbolag skulle kunna få nys på mig och engagera mig! 😆