I stället för att fota slabbiga tallrikar och fasthålla Fästmön med milt våld så man får ta en bild just när hon lassar in, kommer här några rätt oskarpa matbilder. Men trots felinställd kamera (mobilkameran, alltså, nån annan har jag ju inte [vunnit] än) blev bilderna rätt läckra.
Körsbärstomaterna var mycket röda och mycket söta.
Ostfrallor är nåt vi ofta köper.
Bröna var rätt fina! 😀
Lite onyttigt klet måste man ha till så att man inte får för lite fett i sig.
Mimosasallad. Notera den vackra skeden, som i sällskap av ytterligare ett antal förärades mig å min 40-årsdag (för 100 år sen) av mina snälla och duktiga och kompetenta frilansare som jag saknar så!!!
Salt behöver man också, särskilt när det har varit lite varmt…
Oliver ska vara svarta, salta och feta och innehålla kärnor. Annars är det fusk!
Håller med dig om att det ska vara svarta oliver MED kärnor!
Ha dé!/Kram
Jepp, absolut! 😀
Kan man äta svarta oliver utan kärnor?
Möjligen om de ligger på en pizza.